Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 90 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 22.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 402.3 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1hod.
Delicious lemon pudding
55min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Sweet potato quiche with prosciutto
1hod. 15min
Fresh tomato tart
40min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min
Eggplant and ricotta involtini
1hod. 20min
Filo spinach slice
55min
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1hod. 20min