![Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1429CC78-67C9-4FE8-9D77-39C9EA14B4A0/Derivates/ec6f5f91-3837-4bd2-99e3-36ba2265071b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1929 kJ / 460 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 17.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 dk
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegetable Stroganoff
30 dk
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 dk
Veggie 'Burritos'
20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Carrot and Peanut Bake
55 dk
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Steamed Tofu
30 dk