Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pumpkin
- 2 pumpkins, small, halved horizontally, seeds removed
- olive oil, for drizzling
- fine sea salt, for seasoning
Millet
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 300 g millet grains
- 60 g raisins
- 600 g water
- 1 tsp ground cumin
-
1 ½
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), gluten free, crumbled - 50 - 60 g pitted black olives, sliced, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Hazelnut Broccoli Pesto
- 100 g hazelnuts
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 10 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 80 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2208.6 kJ / 527.9 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 394.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raw Beetroot Soup
5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Millet
45 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Stracciatella Soup
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min