Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Palourdes au cidre
35 min
Moules à la bretonne
55min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Moules à l'escabèche
24sa
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Moules au curry
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min