![Huîtres chaudes, crème à l'échalote Huîtres chaudes, crème à l'échalote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BFCE8B3-AB95-482E-9D32-5B2B6B833062/Derivates/6E245F01-7C16-4C94-8BE6-D54E9EA6D07A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce au roquefort
20 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Moules au roquefort
40 Min