Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Sauce gribiche
15min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Mouclade
1h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Crème d'huître
35min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Mouclade charentaise
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Rognons de veau sauce madère
20min