![Huîtres farcies à la fondue de poireau Huîtres farcies à la fondue de poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97F44AFF-8811-463C-815A-F4BAA762EE57/Derivates/39E82B89-8C5F-417B-BF80-A36C3E5EAD6F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Mouclade charentaise
40min
Caille aux raisins
45min
La cuisson des langoustines
40min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Mouclade
1j
Moules à la basquaise
55 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min