Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau au xérès
25min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Caille aux raisins
45 dk
Fumet de poisson
45 dk
Œufs de caille en gelée d'herbes
2sa 30 dk
Opéra de foie gras
24h
Mouclade charentaise
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 dk
Rognons de veau sauce madère
20 dk