Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Rognons de veau au xérès
25 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Moules à la bretonne
55 Min
Mouclade
1 godz.
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Moules au curry
40 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min