Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Cuisson des œufs
20 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Salade de lentilles et cervelas
45 Min
Asperges à la flamande
25 Min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Cervelle de canuts
12 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Aligot
40 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Fondue savoyarde
15 min