Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Œufs farcis
30 Min
Moules à l'escabèche
24u.
Salade d'asperges
45 Min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12u.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 Min
Cervelle de canuts
12u.