![Foie gras d'oie à la truffe Foie gras d'oie à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD32D150-28BF-47CB-A31F-B868513C0001/Derivates/6e6211b6-144f-4193-9474-9305512cfbf3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 min
Sauce gribiche
15min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Cabillaud façon aïoli
1h
Cailles farcies au foie gras
55min
Sauce périgourdine
35min
Foie gras de canard
72 Std.
Asperges sauce mousseline
1h