Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72hod.
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Sauce périgourdine
35 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min