Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce périgourdine
35 min
Risotto aux cèpes
30 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Sauce au vin doux
55min
Mouclade
1 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Sauce bordelaise
45 min