Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min