Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
veya 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iles flottantes
1 Std.
Verrine saumon-endive
10 Min
Foie gras de canard
72h
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24u.