Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Terrine de campagne
25h 15min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48h
Pâté de Pâques
2h
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté périgourdin
48h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rognons de veau sauce madère
20 min