Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 4877 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Yam Abacus
20 min
Buddha's Delight
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
German Cookies
1h 10min
Pork Balls
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Sesame Crème
10 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.