Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
- 60 g dried bean curd sticks, rinsed
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
- 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
- 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
- 20 g dried longans, rinsed (isteğe bağlı)
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 642 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Tomato-egg soup
20min
Braised pork belly
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yam Rice
45 min