Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (isteğe bağlı)
veya 1 tsp raw sugar (isteğe bağlı) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yam Rice
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Mapo tofu
15min
Braised pork belly
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Korean Ginseng Chicken
1h 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min