Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (isteğe bağlı)
veya 1 tsp raw sugar (isteğe bağlı) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinegar Pork Knuckle
3óra 15p
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30min
Sesame Crème
10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.