Cihazlar ve Aksesuarlar
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
8 portions
Malzemeler
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
1 tsp raw sugarlump sugar (isteğe bağlı)1 tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
2044 kJ /
489 kcal
Yağ
22 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Asian All-in-One
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Sesame Crème
10 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Buddha's Delight
55 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Braised pork belly
55 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk