Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn meatballs
- 100 g minced pork
- 150 g fresh prawn flesh
- 30 g water chestnuts, peeled
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp cornflour (starch)
Soup base
- 1500 g water
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 300 g cabbage, cut into 4 cm squares
- 50 g fried fish maws, soaked to soften, cut into 5 cm length (see tip)
- 1 sprig fresh coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 515 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Dried Shrimp Sambal
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min