Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)
- 3 tbsp salt
- ½ tbsp sand ginger powder (cekur)
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root)
- 2 - 3 slices chuan xiong (Sichuan lovage)
- 30 g fresh ginger, cut in thin slices
- 4 sprigs spring onions, cut in 5 cm length
- 130 g shallots
- 20 g sesame oil
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3j 10 menit
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Rice Wine Chicken
30min