Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)
- 3 tbsp salt
- ½ tbsp sand ginger powder (cekur)
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root)
- 2 - 3 slices chuan xiong (Sichuan lovage)
- 30 g fresh ginger, cut in thin slices
- 4 sprigs spring onions, cut in 5 cm length
- 130 g shallots
- 20 g sesame oil
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Chicken
25 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min