Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
veya 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1180 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min