Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
veya 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1180 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h