![Prawn Paste Stuffed Soft Tofu Prawn Paste Stuffed Soft Tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5E44000-3A17-4B2B-A51A-26B89712CA7A/Derivates/50DE9362-090D-4E28-83F6-C72E72665FDA.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g silken tofu
- 60 g fresh prawn flesh, pat-dried with kitchen towel
- 50 g minced pork
- ¼ tsp salt
- 2 pieces water chestnuts, cut in cubes
- 10 g egg white
- 1 tsp tapioca starch
- 600 g water
- 1 tbsp cooking oil
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp dark soy sauce
- 50 g chicken broth
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1149 kJ / 274 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 menit
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min