Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 107 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised pork belly
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Yam Rice
45 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min