Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (isteğe bağlı)
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 107 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Braised pork belly
55 min.
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min.
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h