Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Belly In Shrimp Paste
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
3 portions
Malzemeler
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (isteğe bağlı) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
107 mg
Protein
15 g
Kalori
2835 kJ /
678 kcal
Yağ
64 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
21 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Asian Cooking
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3sa 15 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Braised pork belly
55 dk
Yam Rice
45 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Chai Buey
1sa 45 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk