Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1846 kJ / 457 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes
15 Std.
Bauernbrot
16h 15min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Baguettes Rustica
15 Std.
Wurzelbrote, gefüllt
23sa
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Ciabatta
17h
Oberländer
14 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Brot Venezia
17h 10min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min