Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt
- 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 349 kJ / 83 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 190 mg
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Ciabatta
17 godz.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Weißbrot
15h
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Joghurtbrot
14 godz. 50 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Oberländer
14j 30 menit
Buttermilchbrot
18 godz.