Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 50 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 100 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 80 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- 2 - 3 TL Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)
- 10 g Öl
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 424 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 37.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggensauerteig
96u. 20min
Gewürzbrot
16óra 30p