Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Olivenöl zum Einfetten
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3708 kJ / 935 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 183 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißbrot
15h
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Sauerteigpulver
24h 10min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Baguettes Rustica
15h
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Schweizer Rustico
25h 20min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Baguettes
15h
Baguettes parisiennes
15h 30min