Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Olivenöl zum Einfetten
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3708 kJ / 935 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 183 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes
15h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Baguettes Rustica
15h
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Weißbrot
15h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Oberländer
14h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Brot Venezia
17h 10 min