Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 200 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Brühstück
- 150 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
- 1 Prise Salz
Hauptteig
- 100 g Wasser, kalt
- 5 g frische Hefe
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen
- 10 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 420 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 43.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Roggensauerteig
96hod. 20min
Wachauer Laberl
15小时 20 分钟
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min