Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16hod. 15min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Brotbrösel
24h
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Kommissbrot
15h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Roggensauerteig
96h 20min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min