Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Bauernbrot
16h 15min
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Oberländer
14h 30min
Gewürzbrot
16h 30min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.