Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 185 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Ciabatta
17h
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Brot Venezia
17 Std. 10 Min