Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1220 g su
- 300 g bal kabağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 yk sızma zeytinyağı
- ¾ - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber, toz
- 30 g soğan
-
100
g domuz bacon, dilimlenmiş (2 cm)
veya füme dil, parçalara bölünmüş (4 cm) - 40 g tereyağı
- 320 g Arborio pirinci
- 60 g beyaz şarap, sek
-
1
yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için) -
60
g bezelye, dondurulmuş
veya 60 g bezelye, taze - maydanoz yaprağı, süslemek için
- Parmesan peyniri, traşlanmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Bircher Müsli
12h 10min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min