Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre
- 50 g d'échalote, coupée en 4
- 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
- 2 pincées de sel
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 579 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Flan express au roquefort
30 min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Soufflés poires roquefort
1h
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 godz. 50 min
Œufs cocotte à la florentine
50 min