Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1 Std. 5 Min
Alicuit de canard
1 Std.
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Boulettes de veau aux herbes
30 Min
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Veau Marengo
55 Min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min