Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35 Min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55min
Alicuit de canard
1 Std.
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.