Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1 Std.
Purée aux trois racines
45 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de panais au poivron rouge
35 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min