Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Purée aux trois racines
45 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1h 30 min.
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h