Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 25 - 29 olives noires dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 2 petites aubergines, coupées en tranches
- 4 tomates, coupées en tranches
- 3 courgettes, coupées en tranches
- 8 filets d'anchois à l'huile
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 758 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
2 godz. 10 min
Pissaladière classique
2 godz.
Taboulé
45 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 godz. 50 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min