Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Teochew Seafood Porridge
45min