Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Shallot Oil
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35min