Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min