Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 80 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Houmous
13 godz. 30 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 Min
Best Basic Houmous
5min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Vegan Pesto
10 Min
Red Pepper Houmous
5min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min