Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 80 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Carrot and Ginger Soup
5min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14u. 45min
Savoury Flapjacks
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Puy Lentil Dip
45 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Coconut Dhal
20 min