Uyumlu sürümler
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 148 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Mushroom Pâté
1sa 30 dk
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1u. 50min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 dk
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1sa
Lemon meringue tart
2sa 30 dk