Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 238.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20min
Quinoa tabouli
12h 40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Fresh fennel salad
10 min
Coriander pesto
5 Min