Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 124.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Colourful quinoa salad
40min
Beetroot salad
10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Miso coleslaw
20min