Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 217.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Brown rice salad
40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Cypriot grain salad
45min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Curried cauliflower salad
40min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min