Uyumlu sürümler
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Buckwheat Crêpes
30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine and Tomato Pasta
45min