Uyumlu sürümler
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h