Uyumlu sürümler
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil moussaka
2u. 20min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1u. 40min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min