![Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64f59b82-bf4a-4c15-9eb7-e2322392aa8d/Derivates/53813fd7-231e-42b5-a3a9-4eb88f2b8175.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min