Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.