Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min