Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 400 g water
- 200 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1964 kJ / 467 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 12 g
Alternatif tarifler
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Pea Quiche
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Green Bean Casserole
1h 30min