Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1964 kJ / 467 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 12 g
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Veggie 'Burritos'
20min
Vegetable Stroganoff
30 Min