Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g lean pork fillets, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 120 g pork fat, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 80 g pickled cucumber, cut in pieces
- ¼ tsp homemade chicken stock powder
- 5 tbsp ice water
- 1 tbsp oyster sauce
- ¾ tsp tapioca starch
- sesame oil, for greasing
- 1 pinch white pepper powder
- 2 salted egg yolks
- 800 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1707.1 kJ / 408 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Sesame Crème
10 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min