Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (isteğe bağlı)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Rice Wine Chicken
30 Min
Ginger Pork
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3óra