Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (isteğe bağlı)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min