Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1527 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chicken porridge with century egg
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yam Rice
45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min