Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Curry chicken
1h
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min