Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Summer seafood soup
45 min
Mantou buns
1h 30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Curry chicken
1h
Chicken porridge with century egg
30 min
3Q Soft Bread
3h 25min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min