Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Braised pork belly
55min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Sambal Petai Prawns
20min