Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chicken porridge with century egg
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Tomato-egg soup
20min