Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato-egg soup
20min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Chai Buey
1h 45min
Stir-fried vegetables
10 min
Salted Chicken
5hod. 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h