Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Braised pork belly
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h