Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Yam Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min