Cihazlar ve Aksesuarlar
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa 15 dk
5 portions
Malzemeler
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
119 mg
Protein
25 g
Kalori
883 kJ /
211 kcal
Yağ
11 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Braised pork belly
55 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Yam Rice
45 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk