Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
- 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
- ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 10 Chinese red dates, pitted
- 800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min