Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (isteğe bağlı)
- 20 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1h 45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.