Cihazlar ve Aksesuarlar
Rice Wine Chicken
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (isteğe bağlı)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
38 g
Kalori
2000 kJ /
478 kcal
Yağ
24 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Buddha's Delight
55 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Braised pork belly
55 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk