Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots), peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp, soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil, plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid, soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus, soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil, roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli, julienned
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1553 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Yam Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Rice Wine Chicken
30 min