Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Portuguese Leeks
45min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Moroccan Bean Soup
45min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Curried Parsnip Soup
30min