Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Cream of chard soup
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Coconut Dhal
20 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min