Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min